Bofint städservice hjälper dig

Att få hemmet skinande rent kan vara ett vardagsproblem för många med ett fullspäckat schema och stressig vardag. Orken finns inte riktigt där men städningen behöver göras, och att få till den ordentligt efter en lång arbetsdag kan vara en stor utmaning. Varför inte lösa problemet genom professionell hjälp, och komma hem till ett nystädat hem att koppla av i tillsammans med familjen?

Låt Bofint städservice lösa problemet åt dig! Hos Bofint städservice hittar du alla tjänster du kan tänkas behöva för att ditt hem ska glänsa, vare sig det gäller flyttstädning, fönsterputsning eller regelbunden städning i hemmet. Du kan även få hjälp med din trädgård eller en ordentlig skrubbning av ditt badrum för maximal hygien för dig och din familj.

Städningen utförs mycket noggrannt och ordentligt av erfarna städexperter och nöjd-kund garanti tillämpas. Innan påbörjan av ett städjobb utförs ett kostnadsfritt hembesök för att ta fram en lämplig kostnad för just ditt hem. Kostnaden är alltså individuell utefter vad ditt hem är i behov av. Städarnas regelbundna besök är anpassade efter ditt schema, allt för din vardagliga trivsel och komfort.

Dessa tjänster för privatpersoner finner du i Göteborg eller Kungsbacka.

Det erbjuds även städservice för ditt företag, allt från kontor till butik. En ordentlig städning på arbetsplatsen höjer trivselnivån bland de anställda samt bidrar till en högre prestationförmåga och en känsla av fräschhet. En professionell städning i butiken höjer även kundnöjdheten hos dina kunder och ger en känsla av stil och finess hos alla besökare.

Städningen utförs med hög kvalitet av experter med stor erfarenhet inom städning och hygien, och endast miljövänliga rengöringsmedel används. Arbetet utförs med kostnadseffektiva arbetsmetoder och städfrekvensen anpassas utefter individuellt behov.

Bofint städservice erbjuder även byggstädning, med erfarenhet av städ av både stora och små objekt. Med ID06, kollektivavtal med Byggnads och miljöledningssystem är Bofint städservice ett tryggt val för din arbetsplats.

Städservice för företag finner du i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Varberg, Stenungsund och Tjörn.